اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳

۱۹ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۶ کد : ۳۳۲۲۳ خبرهای مهم

مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال 1403

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

مدیرمحترم آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن خیر مقدم به پذیرفته شدگان  رشته های کارشناسی ارشد علوم پزشکی که برای ادامه تحصیل این دانشگاه را انتخاب و پذیرفته شده اند مهلت ثبت نام را  از تاریخ  1403/6/25  یکشنبه لغایت 1403/6/29پنج شنبه و مدارک لازم برای ثبت نام را به شرح ذیل اعلام نمود.

نوع مدرک

کامل

ناقص

1

تکمیل فرم های ثبت نامی:( فرم مشخصات فردی  +  فرم تعهد + فرم گزینش (فرمها پس از دانلود بطور کامل پر شده و در زمان ثبت نام ، آماده تحویل داده شود.

2

عکس 4*3 (12 قطعه) -پشت نویسی گردد

3

اصل و کپی شناسنامه (2 سری از تمام صفحات)

4

اصل و کپی کارت ملی 2 سری

5

اصل وکپی دانشنامه  مقطع کارشناسی یا مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل با قید معدل کارشناسی برای چک کردن معدل و عدم مغایرت معدل با معدل اعلام شده توسط سنجش باشد.

6

اصل وکپی دانشنامه کاردانی برای دانشجویان کارشناسی ناپیوسته

7

دانشجویان سال آخر:  فرم تکمیل شده مخصوص معدل که  قبلا توسط معاونت آموزشی مهر و امضا شده است) مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل تا تاریخ 31/6/1403 باشد.

8

اصل و کپی آخرین حکم استخدامی رسمی و پیمانی برای کارمندان دولت

9

موافقت نامه بدون قید و شرط از بالاترین مسئول اداری جهت ادامه تحصیل -ارائه حکم مرخصی بدون حقوق و یا ماموریت آموزشی برای پذیرفته شدگان رسمی و پیمانی(کارمندان دولت)

10

اصل فیش پرداختی برای پذیرفته شدگان با پرداخت شهریه-این پذیرفته شدگان اول برای واریز شهریه به  ساختمان دانشکده پزشکی -امور مالی دانشکده  پزشکی(آقای قلیزاده) مراجعه و پس از پرداخت شهریه با فیش برای ثبت نام اقدام خواهند کرد.داشتن فیش واریزی جهت شروع ثبت نام الزامی است.

11

اصل و کپی مدرک نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه (کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت و یا دفترچه اعزام بدون مهر غیبت) برای دانشجویان پسر

12

گواهی انجام طرح نیروی انسانی (پایان طرح) و یا گواهی اتمام طرح تا تاریخ 31/6/1403

13

اصل مدارک لازم جهت استفاده از سهمیه مربوطه (رزمندگان، استعدادهای درخشان، نیروهای مسلح)

14

فرم تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویی برای دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی در مقطع کارشناسی و کاردانی- تذکر: فارغ التحصیلان  د انشگاه آزاد از ارائه مدرک مستثنی هستند.

15

کارنامه  قبولی پرینت شده  از سایت  سنجش

توجه:طبق آئین نامه و مقررات آموزشی انتقال پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد  ممنوع می باشد ، لذا از پذیرفته شدگان محترم تقاضا می گردد از ارائه هرگونه درخواست نقل و انتقال خودداری فرمایند.

نکته مهم:   ثبت نام به صورت حضوری بوده (8صبح تا 1ظهر )و به همراه داشتن اصل تمامی مدارک درخواستی الزامی است.

آدرس:  انتهای خیابان دانشگاه-مجتمع اداری دانشگاه علوم پزشکی ستاد مرکزی-طبقه سوم-معاونت آموزشی-واحد تحصیلات تکمیلی-      خانم  حضرتی -    33534830-045

نظر شما :