اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان چهل و هفتمین آزمون دستیاری رشته های تخصصی بالینی سال ۱۳۹۹

۲۰ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۲۸۹۶ خبرهای مهم
تعداد بازدید:۷۳۲

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان چهل و هفتمین  آزمون دستیاری رشته های تخصصی بالینی سال 1399

با سلام

ضمن عـرض تبریک

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان گـرامی  چهل و هفتمین  دوره  آزمون پذیرش دستیاری رشته های تخصصی بالینی می رساند:

تاریخ ثبت نام      22-24                 مهر ماه (           سه شنبه-پنج شنبه                ) از ساعت 8 لغایت 1 خواهد بود.

تاریخ شروع تحصیل از سوم آبان ماه   1399شنبه خواهد بود

تاریخ برگزاری کارگاه های بدو شروع دوره، توسط دانشکده اطلاع رسانی خواهد شد.رییازدهم شهریور ماه شنبه خواهد بود.

برای کلیه پذیرفته شدگان (اصلی) ارائه تعهد محضری بر اساس سهمیه قبولی به استناد مصوبات قوانین و مقررات آموزش دستیاری به هنگام ثبت نام الزامی می باشد، لذا از کسانی که در موقع ثبت نام تعهد محضری به همراه نداشته باشند، طبق اعلام دبیرخانه شورای آموزش پزشکی تخصصی ثبت نام به عمل نخواهد آمد. لازم به توضیح است که در سند تعهدمحضری قید محل اشتغال دو نفر ضامن کارمند با ذکر شغل الزامی می باشد. ضامنین باید صرفا کارمند رسمی و شاغل دولت  باشند. کارمندان غیررسمی ( پیمانی قراردادی) و بازنشسته به عنوان ضامنین فرم تعهد فوق مورد پذیرش نمی باشند. (ارائه  کپی حکم کارگزینی، کارت ملی و شناسنامه ضامنین در همان دفترخانه جهت ارائه به امور حقوقی دانشگاه الزامی است)

مدارک موردنیاز برای ثبت نام :

ردیف

نوع مدرک

1

فرمهای ثبت نام

2

عکس4*3 (12قطعه)

3

اصل وکپی شناسنامه (2سری ازتمام صفحات)

4

اصل و کپی کارت ملی( 2سری )وکارت نظام پزشکی

5

اصل وکپی دانشنامه دوره دکتری عمومی یا مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل باشد

6

اصل و کپی مدرک نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان

(کارت پایان خدمت ،کارت معافیت،دفترچه اعزام بدون مهر غیبت)

7

اصل وکپی پروانه دائم پزشکی

8

اصل وکپی گواهی انجام طرح نیروی انسانی

9

موافقت نامه بدون قید و شرط برای ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول

10

ارائه حکم مرخصی بدون حقوق ویا ماموریت آموزشی از تاریخ شروع دوره تا پایان دوره دستیاری برای کارکنان رسمی، رسمی آزمایشی، پیمانی و قراردادی

11

اصل مدرک لازم جهت استفاده از سهمیه مربوطه (پذیرش بومی ،رزمندگان ،استعدادهای درخشان ، نیروهای مسلح)

12

اصل سند تعهد محضری براساس سهمیه قبولی و تصویر دو سری

13

تسویه حساب صندوقهای رفاه دانشجویان الزامی می باشد

14

فرم بررسی صلاحیت عمومی (گزینش)تکمیل شده دو سری

15

تصویر حکم کارگزینی برای شاغلین

16

کارنامه قبولی در آزمون

فرم های موردنیاز:

توجه:قبل از مراجعه به ثبت نام، فرمهای ثبت نامی دانلود و بطور کامل پر شود.

چک لیست مدارک مورد نیاز

فرم شماره1

فرم شماره 2

فرم مشخصات دستیار

فرم گزینش به همراه یک سری کپی از فرم تکمیل شده

نمونه فرم اخذ تعهد محضری بر اساس سهمیه قبولی:

1-فرم اخذ تعهد محضری

نکته مهم: به همراه داشتن اصل تمامی مدارک درخواستی  و پرینت قبولی الزامی است.

محل ثبت نام حضوری:

آدرس:  انتهای خیابان دانشگاه-مجتمع اداری دانشگاه علوم پزشکی ستاد مرکزی-طبقه سوم-معاونت آموزشی-واحد تحصیلات تکمیلی-حضرتی -    33534830-045

نظر شما :